BUNA CAFÉ

Baristický kurz PRO KAVÁRNU

  • doporučujeme
  • moderní vybavení
  • odborné poradenství
11 990 Kč
Baristický kurz pro kavárnu

Známe recept na úspěšnou kavárnu – je to samozřejmě skvělá káva, pro kterou se zákazníci rádi vracejí. Každé espresso musí být dokonalé a vždy jedno jako druhé. A to samé platí i pro cappuccino, caffè latte a všechny další nápoje, které zařadíte do svého nápojového lístku.

Bez kvalitního kávovaru, mlýnku a čerstvé kávy se určitě neobejdete. Jsou to ale hlavně zaměstnanci, kteří jsou srdcem každé výjimečné kavárny. Kávu musí připravovat precizně a vždycky s láskou. V BUNA CAFÉ vám pomůžeme vyškolit personál, který se perfektně vyzná ve světě kávy, potřebných technologiích, postupech a přípravě kávových nápojů.

Baristický kurz pro kavárnu
Obsah a cíle kurzu - co Vás naučíme

Baristický kurz přizpůsobíme na míru vašim požadavkům. Zaměříme se hlavně na oblasti, které budou pro vaši kavárnu největším přínosem. V případě zájmu vám rádi poradíme s výběrem vhodných technologií (s ohledem na finanční možnosti a vytíženost vašeho provozu). Pomůžeme vám také sestavit nápojový lístek a vybrat takovou kávu (druh a stupeň pražení), která bude chutnat většině vašich zákazníků.

Účastníci kurzu získají komplexní přehled o kávě a technologiích nezbytných pro její přípravu. Dále se naučí:

  • připravovat dokonalé espresso podle definovaných parametrů
  • perfektně nastavit elektrický mlýnek a správnou hrubost mletí
  • správnou techniku pěchování
  • bezchybně ovládat pákový kávovar, porozumí jednotlivým procesům a funkcím
  • šlehat mléko pro mléčné speciality a základy latte art (kreslení obrázků mlékem)
  • správně pečovat o kávovar i mlýnek (pravidelná údržba, odvápňování apod.)
  • jak kávu správně skladovat, aby vydržela co nejdéle čerstvá
  • jaký je rozdíl mezi arabikou a robustou
  • jak mohou jednotlivé druhy káv v kombinaci se stupněm pražení ovlivnit chuť připraveného nápoje
Baristický kurz pro kavárnu
Moderní školící centrum

Kurz standardně pořádáme v našem moderně vybaveném školícím centru v Rudné u Prahy. Oproti prostředí běžné kavárny zde máme celkem 6 plně vybavených kávových koutků, baristé se tak nemusí střídat u jednoho stroje. A to je opravdu velká výhoda. Příprava kávy vyžaduje spoustu praxe, kterou koukání, jak kávu připravuje někdo z kolegů, rozhodně nenahradí. Můžete si tak být jistí, že čas, který u nás strávíte, využijete na maximum.

Součástí každého stanoviště je profesionální kávovar Ascaso Baby T Plus, který patří mezi naprostou technologickou špičku, a výkonný elektrický mlýnek Eureka Mignon Specialita.

Baristický kurz pro kavárnu
Bohaté know-how

Kurz pro zaměstnance kavárny vede zkušený barista a spolumajitel BUNA CAFÉ Oldřich Smítal. Od roku 2011 se specializuje na odborné poradenství v oblasti kávy a technologií. Ve firmě má dále na starosti pražení kávy, obchodní záležitosti a strategické řízení. O kávě a kávovarech toho ví opravdu hodně. Dobře poradí jak vám, provozovatelům kaváren, tak i vašim baristům.

Baristický kurz pro kavárnu
Proč si vybrat BUNA CAFÉ

Máme dlouholeté zkušenosti ze světa kávy. Spolupracujeme s předními světovými výrobci baristického příslušenství a prodáváme pouze kvalitní technologie, které odpovídají našim vysokým standardům. Provozujeme také vlastní servis a pražírnu kávy. Vyrábíme vlastní baristické pomůcky, vyvíjíme a instalujeme PID regulaci do kávovarů, provádíme sériové i individuální úpravy kávovarů.

Rádi Vám pomůžeme realizovat sen o perfektní kavárně.
Zaškolíme Váš personál, poradíme s výběrem technologií.
Baristický kurz pro kavárnu
Pořadatel kurzu a školitel:
  • Ing. Oldřich Smítal
  • (IČ: 02131838, není plátce DPH)
  • Ing. Jiří Nykl
  • (IČ: 73581356, není plátce DPH)

Máte dotaz k tomuto produktu?

Oldřich Smítal

Zavolejte Oldřichovi Nebo zavolejte Oldřichovi +420 311 236 236

Nebo mu napište Napište

Střípky ze života bunacafe
Vlastní showroom a pražírna kávy.
Vyvíjíme vlastní elektroniku PID regulace.
Nabízíme vlastní záruční a mimozáruční servis.
Máme bohaté know-how a rádi se podělíme.