Skvěle hodnocená robusta, která vás určitě mile překvapí. Pro tuto kávu jsou typická opravdu velká zrna.
Vyzkoušejte skvělou robustu vysoké kvality díky ručnímu sběru kávových třešní. Vynikající robusta bez acidity, to je Indonesia.
Tato káva má silné a bohaté tělo bez acidity (bez kyselosti). Velmi příjemná zemitější chuť s tóny čokolády a pražených obilovin.
- Druh kávy: Coffea Canephora (robusta)
- Stupeň pražení: 50 (střední až střední tmavé)
- Doporučená příprava: espresso, moka, french press, filtr
Doporučená příprava espressa (single espresso):
- Vstup: 8 g mleté kávy
- Výstup: 30 ml (25 g)
- Čas: 25 vteřin
- Teplota: 90 °C
- Tlak: 9 barů
- Chuťový profil: bohaté tělo bez acidity, příjemná zemitější chuť s tóny čokolády a pražených obilovin
Máte dotaz k tomuto produktu?
Zavolejte Oldřichovi Nebo zavolejte Oldřichovi +420 311 236 236