O kávě

O kávě

Metody zpracování kávy - washed, natural, honey

Káva je ovoce a zrno je v podstatě jeho peckou. Plody (kávové třešně) se po utržení musí očistit od dužiny a zrna pečlivě připravit na skladování a cestu do vašeho šálku. Rozlišujeme 3 základní způsoby zpracování kávy – washed, natural a honey. Každá dobrá pražírna vždy způsob zpracování kávy uvádí – v kombinaci se stupněm pražení se totiž podílí na výsledné chuti připraveného nápoje.

Druhy kávových nápojů - italské kávy
Druhy kávových nápojů - italské kávy
Historie espresso kávovarů
Historie espresso kávovarů
Druhy kávových nápojů 2 - proslulé speciality
Druhy kávových nápojů 2 - proslulé speciality
O kávě: Cesta kávy
Cesta kávy
Arabika versus robusta
Arabika versus robusta
O kávě: Káva a zdraví
Káva a zdraví
O kávě: Espresso
Espresso
O kávě: Příslušenství pro přípravu espressa
Příslušenství pro přípravu espressa
O kávě: Alternativní metody přípravy kávy
Alternativní metody přípravy kávy
Bezkofeinová káva - jak se vyrábí, proč ji pít a mnohem více
Bezkofeinová káva - jak se vyrábí, proč ji pít a mnohem více
Střípky ze života bunacafe
Vlastní showroom a pražírna kávy.
Vyvíjíme vlastní elektroniku PID regulace.
Nabízíme vlastní záruční a mimozáruční servis.
Máme bohaté know-how a rádi se podělíme.

Opravdu chcete pokračovat?