Hario

Hario dárkové balení

1 050 Kč
867,77 Kč bez DPH
Není v prodeji

Dárkový set pro přípravu filtrované kávy.

Set obsahuje:

  • červený keramický dripper Hario V60-01 pro přípravu až 2 šálků kávy
  • skleněná konvička Hario s víčkem o objemu 300 ml
  • 40 ks nebělených papírových filtrů
  • červená plastová odměrka na kávu

Hario dripper V60-01 je kvalitní pomocník pro přípravu skvělé filtrované kávy, který je cenově dostupný všem, kdo kávu milují, ale nechtějí investovat do drahých strojů.

Mezi jeho velké plusy patří rychlost a jednoduchost přípravy s excelentním výsledkem v podobě šálku kvalitní kávy.

Velikost 01 je určena pro přípravu max. 250 ml kávy, což představuje až 2 šálky.

Postup přípravy

https://youtu.be/lYr3RmSLGHw

Vložte do dripperu papírový filtr a důkladně jej propláchněte větším množstvím horké vody, aby se zbavil nepříjemné papírové chuti. Umístěte dripper buď přímo do šálku nebo do jiné nádoby určené k servírování kávy. Vsypte odpovídající množství mleté kávy (60 g kávy / 1 litr vody), do které nalejete nejprve malé množství vody o teplotě cca 92 - 96 °C na propaření. Jakmile se začnou asi po 30 sekundách uvolňovat bublinky a prokapávat první kapky do spodní části nádoby, dolijte krouživým pohybem horkou vodu. Obsah promíchejte a mletou kávu, která ulpí na stěnách papírového filtru shrňte do vody, aby byla celá dávka využitá. Proudem vody se při zalévání kávy příliš nedotýkejte stěn, voda by mohla stéct bez extrakce do šálku, což není žádoucí. Opakujte s veškerou vodou určenou k extrahování. Celý process filtrování by měl trvat asi 2,5 – 3 minuty. Následně odstraňte filtr se sedlinou a servírujte kávu do nahřátých šálků.

Značka
Hario
EAN
4977642142268

Instruktážní video pro drippery V60

Máte dotaz k tomuto produktu?

Oldřich Smítal

Zavolejte Oldřichovi Nebo zavolejte Oldřichovi +420 311 236 236

Nebo mu napište Napište

Střípky ze života bunacafe
Vlastní showroom a pražírna kávy.
Vyvíjíme vlastní elektroniku PID regulace.
Nabízíme vlastní záruční a mimozáruční servis.
Máme bohaté know-how a rádi se podělíme.