Lelit Glenda PL41PLUST
-
je nám líto, prodej byl ukončen
-
K tomuto produktu poskytujeme vlastní záruční a mimozáruční servis.
-
Tento produkt je možné zakoupit ve zvýhodněném setu.
Glenda PL41PLUST je kávovar s komerčním rozměrem hlavy.
Komerční hlava kávovaru Glenda společně s PID regulací teploty bojleru posouvá tento model směrem k profesionálním parametrům. Bojler o objemu 0,3 l regulovaný PID technologií v kombinaci s profesionálním rozměrem hlavy zásadně přispěje k vynikající tepelné stabilitě pro přípravu skvělého espressa a také nabídne dostatečný výkon ke šlehání mléka na perfektní cappuccino.
Technické parametry, PID regulace, profesionální hlava, páčkové přepínače, kvalitní materiály a důraz na detail dělají z tohoto kávovaru určitě velmi zajímavou volbu pro domácí použití.
Jaký je rozdíl mezi modely Glenda PL41PLUS a Glenda PL41PLUST? Rozdíl je v technologii ohřevu vody.
- Glenda PL41PLUS = termostat (teploměr/thermometer)
- Glenda PL41PLUST = PID regulace
V balení u kávovaru Lelit Glenda PL41PLUST naleznete toto příslušenství:
- páka s dvouvýpustí
- filtr (košík) 1 porce
- filtr (košík) 2 porce
- plastové pěchovadlo
Další výhody kávovaru Lelit Glenda PL41PLUST:
- PID regulace teploty
- pasivní nahřívání šálků
- nerezové zpracování
- páčkové přepínače
- tryska horká voda/pára na kloubu
- teploměr
- stav vody v zásobníku viditelný z boční strany
- třícestný ventil
- přetlakový ventil
Jak na údržbu pákového kávovaru Lelit Glenda PL41PLUST? Správná údržba pákového kávovaru vám zajistí ty nejlepší výsledky a zároveň přispěje k dlouhé životnosti kávovaru.
Rádi vám poradíme, jak se o svůj kávovar Lelit Glenda PL41PLUST správně starat a jaké údržbě věnovat pozornost.
Jak na údržbu pákového kávovaru?
Jak na zpětný oplach pákového kávovaru?
Jak na odvápňování pákového kávovaru?
U jednobojlerového kávovaru Lelit Glenda PL41PLUST nezapomeňte na správné použití páry a odvzdušnění bojleru.
Jak na odvzdušnění a páru u jednobojlerového kávovaru?
Espresso, cappuccino - Rancilio Silvia (a další s 1 okruhem)
Použití Lelit změkčovače
Odvápnění kávovaru
Hlavní parametry produktu
Kruhová hlava (Ring group)
Kruhová hlava je technologie, která se používá u základních kávovarů. Hlava je napojená na bojler nebo termoblok a teplota se přenáší pouze tepelnou vodivostí materiálů, ze kterých jsou komponenty vyrobeny.Plusy: nízká pořizovací cenaMínusy: nižší…
VíceHlava kávovaru – profesionální rozměr (58 mm)
I domácí kávovary mohou disponovat profesionálními parametry. Klasickým příkladem je právě profesionální neboli komerční rozměr hlavy kávovaru. Tento parametr je důležitý nejen z důvodu kompatibility baristického příslušenství, ale také z hlediska…
Více1 okruh - jednobojler (single boiler), termoblok
Kávovar, který má jeden okruh (tradiční bojler nebo termoblok), primárně nahřívá na teplotu pro přípravu kávy. Pro použití páry je nutné přepnout na páru, tedy aktivovat zvýšení teploty systému. Počkat než se systém nahřeje a vznikne dostatečné…
VíceBojler
Bojler je nádoba o určitém objemu vody. Bojler může být nahříván aktivně vlastním topným tělesem nebo pasivně jiným zdrojem tepla. Čím je větší objem bojleru a přesnější technologie regulace teploty, tím je voda na přípravu espressa stabilnější…
VícePřetlakový ventil
Přetlakový ventil (OPV = over pressure valve) je velmi důležitý díl u kávovarů s vibračním čerpadlem. Díky tomuto ventilu pustí kávovar na kávu požadovaný (nastavený) tlak a přebytečný tlak vrátí přetlakovým okruhem zpět. Přebytečný tlak je rozdíl…
VíceTřícestný ventil
Třícestný ventil je velmi důležitý technický prvek ve vybavení kávovaru. Otevírá/přepíná mezi těmito cestami - zdroj horké vody na kávu, hlava kávovaru a odpad. Při zapnutí výdeje kávy se otevře přívod vody do hlavy kávovaru, cesta do odpadu je…
VícePID regulace teploty s displejem
Na displeji je možné nastavenou cílovou teplotu měnit. PID regulace je jeden z nejpoužívanějších algoritmů pro přesné řízení regulované veličiny. Jelikož vysvětlení tohoto algoritmu je složitější a je hojně popsáno v odborných literaturách,…
VíceVibrační čerpadlo
Vibrační čerpadlo je nejrozšířenější druh čerpadla u domácích kávovarů, u pákových i automatických. Jedná se o výrazně levnější technologii než je profesionální rotační čerpadlo. Víme už, že optimální tlak pro přípravu espressa je přibližně 9 barů.…
VíceZásobník na vodu
Zásobníkem na vodu disponují všechny domácí kávovary. Do zásobníku na vodu doporučujeme vložit vhodný filtr na vodu (změkčovač). Zásobník na vodu doporučujeme důkladně vymývat v pravidelných intervalech.Domácí kávovary s rotačním čerpadlem mají…
VíceDávkování kávy manuální
Výdej kávy se spustí přes ovládací prvek, obvykle se jedná o tlačítko, přepínač nebo extrakční páčku. Po výdeji požadovaného množství kávy je nutné výdej ukončit manuálně, tedy opět pomocí tlačítka, přepínače nebo extrakční páčky.
VíceMáte dotaz k tomuto produktu?
Zavolejte Oldřichovi Nebo zavolejte Oldřichovi +420 311 236 236