Ascaso Baby T One, black
-
dočasně vyprodáno (napište mi, až bude skladem)
-
doprava zdarma
-
K tomuto produktu poskytujeme vlastní záruční a mimozáruční servis.
Další varianty tohoto produktu
Ascaso Baby T ONE je špičkový profi kávovar s inovativní T technologií ohřevu vody pomocí termobloků, která úspěšně nahrazuje oblíbené řešení E61.
Společnost Ascaso reflektuje aktuální trendy v přípravě kávy, jako je zdokonalení energetické efektivity, dlouhá životnost a jednoduché použití přístrojů. Jejím cílem je dlouhodobě udržitelný rozvoj nových technologií, které usnadní práci baristům po celém světě. A my musíme uznat, že vizionářský odklon od tradice, kterou představuje právě hlava E61, se Ascasu v případě skvělé T technologie opravdu vyplatil.
Výhody T technologie Ascaso a nerezového provedení
T technologie představuje nejmodernější vícebojlerový systém (multibojler / multigroup technology), který nabízí fantastickou tepelnou stabilitu a současně si drží velmi vysokou úroveň energetické efektivity (nízká spotřeba energie). Bonusem je perfektně čistá a čerstvá voda v každém šálku.
Termoblok je také mnohem méně náchylný ke vzniku usazenin vodního kamene. Topný systém vyrobený z nerezi usnadňuje údržbu – na nerezových komponentech dochází k mnohem menšímu ulpívání vodního kamene, než je běžné u jiných materiálů.
Dalším výrazným plusem je silná pára bez omezení. Oproti tradičním bojlerům se také minimalizuje riziko poškození topného tělesa z důvodu nízké hladiny vody.
Spolehlivost a kvalita jsou zaručeny.
100% nezávadnost pro kontakt s pitnou vodou. Použití nerezové oceli AISI 316. Nulový únik kovů do vody.
Maximálně čistá voda v každém šálku. Vždy se ohřívá pouze malé množství vody.
Prémiový produkt navržený a vyrobený v Barceloně. Vlastní moderní technologie a precizní ruční výroba. Inovativní přístup, nejmodernější postupy a zajímavá řešení.
Technologie T
Systém tepelné stability
T technologie představuje inovativní způsob ohřevu vody za pomoci termobloků. Voda ze zásobníku postupuje pomocí rotačního čerpadla do servisního bojleru, kde se nejprve velmi efektivně předehřeje cca na 80 °C. Na finální teplotu se dohřívá po vstupu do termodynamické hlavy kávovaru (espresso jednotky). Díky PID regulaci a vysoké kapacitě (vnitřní trubička měří více než 1 metr), umí kávovar regulovat teplotu vody na výstupu s přesností +/- 0,5 °C.
V případě tohoto systému není zapotřebí nepřetržitý ohřev espresso bojleru. To znamená nejen čistou vodu v každém šálku za stabilní teploty, ale také vyšší efektivitu a trvale udržitelné technologie.
Jaké jsou hlavní rozdíly mezi kávovary Ascaso Baby T ONE a Ascaso Baby T PLUS?
Oba modely se nepatrně liší ve vzhledu (mají například jinak zpracované nohy kávovaru apod.). Model Ascaso Baby T PLUS má navíc:
- pevné připojení na vodovodní řad a odpad.
- izolaci parního bojleru.
- disponuje možností připojení přes aplikaci.
- disponuje funkcí flow control (profilování tlaku).
- balení kávovaru obsahuje bezednou páku, filtr na 21 g, náhradní hlavice k trysce na páru, tamper na kávu.
Jak na údržbu pákového kávovaru Ascaso Baby T One, black? Správná údržba pákového kávovaru vám zajistí ty nejlepší výsledky a zároveň přispěje k dlouhé životnosti kávovaru.
Rádi vám poradíme, jak se o svůj kávovar Ascaso Baby T One, black správně starat a jaké údržbě věnovat pozornost.
Jak na údržbu pákového kávovaru?
Jak na zpětný oplach pákového kávovaru?
Jak na odvápnění pákového kávovaru?
Individuální postupy vzhledem k technickému vybavení kávovaru a další informace najdete v našem článku Jak na odvápnění pákového kávovaru?
Představení značky Ascaso
Historie značky Ascaso
Energetická úspora
Hlavní parametry produktu
Kruhová hlava (Ring group)
Kruhová hlava je technologie, která se používá u základních kávovarů. Hlava je napojená na bojler nebo termoblok a teplota se přenáší pouze tepelnou vodivostí materiálů, ze kterých jsou komponenty vyrobeny.Plusy: nízká pořizovací cenaMínusy: nižší…
VíceHlava kávovaru – profesionální rozměr (58 mm)
I domácí kávovary mohou disponovat profesionálními parametry. Klasickým příkladem je právě profesionální neboli komerční rozměr hlavy kávovaru. Tento parametr je důležitý nejen z důvodu kompatibility baristického příslušenství, ale také z hlediska…
Více2 okruhy nezávislé - dvoubojler (dual boiler), 2 termobloky, 1 termoblok + 1 bojler
Kávovar, který disponuje dvěma nezávislými okruhy (dvoubojlerový), nabízí nejen maximální komfort použití, ale také dokonalou kontrolu nad systémem a perfektní tepelnou stabilitu. V kávovaru jsou dva oddělené okruhy/bojlery a každý má své topné…
VíceBojler
Bojler je nádoba o určitém objemu vody. Bojler může být nahříván aktivně vlastním topným tělesem nebo pasivně jiným zdrojem tepla. Čím je větší objem bojleru a přesnější technologie regulace teploty, tím je voda na přípravu espressa stabilnější…
VíceTermoblok
Alternativa k bojleru. Jedná se o kovový blok, který má v sobě trubičku vedoucí vodu. Topné těleso ohřívá blok kovu, který potom teplo přenáší na trubičku s vodou. U této technologie je velmi důležité další zpracování kávovaru. Levné základní…
VíceTřícestný ventil
Třícestný ventil je velmi důležitý technický prvek ve vybavení kávovaru. Otevírá/přepíná mezi těmito cestami - zdroj horké vody na kávu, hlava kávovaru a odpad. Při zapnutí výdeje kávy se otevře přívod vody do hlavy kávovaru, cesta do odpadu je…
VícePID regulace teploty s displejem
Na displeji je možné nastavenou cílovou teplotu měnit. PID regulace je jeden z nejpoužívanějších algoritmů pro přesné řízení regulované veličiny. Jelikož vysvětlení tohoto algoritmu je složitější a je hojně popsáno v odborných literaturách,…
VíceRotační čerpadlo
Rotační čerpadlo se používá v profesionálních kávovarech a ve vyšší třídě domácích kávovarů. Pohání ho robustní elektromotor a jak už název napovídá, funguje na principu rotace. Je možné přímo na čerpadle pomocí šroubu (bypass) nastavit požadovaný…
VíceZásobník na vodu
Zásobníkem na vodu disponují všechny domácí kávovary. Do zásobníku na vodu doporučujeme vložit vhodný filtr na vodu (změkčovač). Zásobník na vodu doporučujeme důkladně vymývat v pravidelných intervalech.Domácí kávovary s rotačním čerpadlem mají…
VíceČas extrakce, shot timer
Důležitý parametr během přípravy kávy je čas extrakce, tedy doba kontaktu kávy s vodou. Obecně platí, že se čas extrakce u espressa pohybuje mezi 20 a 30 vteřinami. Při přípravě espressa ze světleji pražené kávy (nové trendy pražení) se může doba…
VíceRychloventily horká voda/pára
Rychloventily horká voda/pára jsou rychlejší a pro někoho také pohodlnější alternativou k rotačním ventilům. Rychloventily je možné přidržením otevřít pouze částečně nebo rychlým pohybem přesunout do krajní polohy a otevřít na maximum. Jde o rychlé…
VíceMáte dotaz k tomuto produktu?
Zavolejte Oldřichovi Nebo zavolejte Oldřichovi +420 311 236 236