Gaggia New Classic EVO BC, white
-
vyprodáno, v nabídce jsou nové modely
-
K tomuto produktu poskytujeme vlastní záruční a mimozáruční servis.
-
Tento produkt je možné zakoupit ve zvýhodněném setu.
Další varianty tohoto produktu
Pouze v BUNA CAFÉ seženete ikonický kávovar Gaggia New Classic EVO ve vylepšené verzi BC!
Oblíbená Gaggia Classic patří mezi nejprodávanější domácí kávovary ve své třídě. Přestože má mnoho skvělých funkcí a předností, našli jsme u ní i několik slabin. Speciálně upravená edice BC všechny tyto nedostatky napravuje.
Výhody BC modelu oproti klasické verzi:
- nepřechází do režimu spánku, hlavní vypínač je dvoupolohový – zapnuto/vypnuto
- balení kávovaru je doplněno o slepý filtr pro správné provádění údržby
- kalibrace přetlakového ventilu na cca 10 barů
Novinky v modelech uvedených na trh od roku 2023:
- tradiční bojler Gaggia Classic s antikorozní vrstvou, díky které nedochází k oxidaci materiálu, a tudíž i snížení výkonu bojleru
- profesionální hlava ze slitiny CW510 s obsahem mědi 58 %
- profesionální držák filtru (páka) z nerezové oceli
Hlavní přednosti:
- třícestný ventil
- přetlakový ventil
- standardní filtry součástí balení
- nerezové tělo kávovaru
- nerezový difusor
- tryska horká voda/pára
- přehledný ovládací panel
- velká odpadní nádoba
Jak na údržbu pákového kávovaru Gaggia New Classic EVO BC, white? Správná údržba pákového kávovaru vám zajistí ty nejlepší výsledky a zároveň přispěje k dlouhé životnosti kávovaru.
Rádi vám poradíme, jak se o svůj kávovar Gaggia New Classic EVO BC, white správně starat a jaké údržbě věnovat pozornost.
Jak na údržbu pákového kávovaru?
Jak na zpětný oplach pákového kávovaru?
Jak na odvápňování pákového kávovaru?
U jednobojlerového kávovaru Gaggia New Classic EVO BC, white nezapomeňte na správné použití páry a odvzdušnění bojleru.
Jak na odvzdušnění a páru u jednobojlerového kávovaru?
Espresso, cappuccino - Rancilio Silvia (a další s 1 okruhem)
Hlavní parametry produktu
Kruhová hlava (Ring group)
Kruhová hlava je technologie, která se používá u základních kávovarů. Hlava je napojená na bojler nebo termoblok a teplota se přenáší pouze tepelnou vodivostí materiálů, ze kterých jsou komponenty vyrobeny.Plusy: nízká pořizovací cenaMínusy: nižší…
VíceHlava kávovaru – profesionální rozměr (58 mm)
I domácí kávovary mohou disponovat profesionálními parametry. Klasickým příkladem je právě profesionální neboli komerční rozměr hlavy kávovaru. Tento parametr je důležitý nejen z důvodu kompatibility baristického příslušenství, ale také z hlediska…
Více1 okruh - jednobojler (single boiler), termoblok
Kávovar, který má jeden okruh (tradiční bojler nebo termoblok), primárně nahřívá na teplotu pro přípravu kávy. Pro použití páry je nutné přepnout na páru, tedy aktivovat zvýšení teploty systému. Počkat než se systém nahřeje a vznikne dostatečné…
VíceBojler
Bojler je nádoba o určitém objemu vody. Bojler může být nahříván aktivně vlastním topným tělesem nebo pasivně jiným zdrojem tepla. Čím je větší objem bojleru a přesnější technologie regulace teploty, tím je voda na přípravu espressa stabilnější…
VícePřetlakový ventil
Přetlakový ventil (OPV = over pressure valve) je velmi důležitý díl u kávovarů s vibračním čerpadlem. Díky tomuto ventilu pustí kávovar na kávu požadovaný (nastavený) tlak a přebytečný tlak vrátí přetlakovým okruhem zpět. Přebytečný tlak je rozdíl…
VíceTřícestný ventil
Třícestný ventil je velmi důležitý technický prvek ve vybavení kávovaru. Otevírá/přepíná mezi těmito cestami - zdroj horké vody na kávu, hlava kávovaru a odpad. Při zapnutí výdeje kávy se otevře přívod vody do hlavy kávovaru, cesta do odpadu je…
VíceTermostat
Bimetalový termostat je základní technologie ohřevu v kávovarech. Je méně přesný než ostatní technologie (větší hystereze, větší kolísání teploty). Termostat je vždy definovaný pro určitou teplotu, není tedy možné teplotu měnit.
VíceVibrační čerpadlo
Vibrační čerpadlo je nejrozšířenější druh čerpadla u domácích kávovarů, u pákových i automatických. Jedná se o výrazně levnější technologii než je profesionální rotační čerpadlo. Víme už, že optimální tlak pro přípravu espressa je přibližně 9 barů.…
VíceZásobník na vodu
Zásobníkem na vodu disponují všechny domácí kávovary. Do zásobníku na vodu doporučujeme vložit vhodný filtr na vodu (změkčovač). Zásobník na vodu doporučujeme důkladně vymývat v pravidelných intervalech.Domácí kávovary s rotačním čerpadlem mají…
VíceDávkování kávy manuální
Výdej kávy se spustí přes ovládací prvek, obvykle se jedná o tlačítko, přepínač nebo extrakční páčku. Po výdeji požadovaného množství kávy je nutné výdej ukončit manuálně, tedy opět pomocí tlačítka, přepínače nebo extrakční páčky.
VíceMáte dotaz k tomuto produktu?
Zavolejte Oldřichovi Nebo zavolejte Oldřichovi +420 311 236 236