Buna Espresso caterina 70%, 1000g

Vlastní pražírna

Vždy čerstvě upražená

Nejbližší pražení: 25. 11. 2024 v 14:00

Předpokládaná expedice: 26. 11. 2024

Kávu pro vás standardně pražíme každé pondělí a expedujeme následující úterý.

BUNA CAFÉ

Buna Espresso caterina 70%, 1000g

769 Kč
686,61 Kč bez DPH

Buna Espresso caterina je jedna z nejoblíbenějších směsí na espresso. Pokud hledáte ten pravý italský zážitek v podobě dokonalého espressa, jste na správném místě. Tato káva je velmi oblíbená a populární u většiny zákazníků, kteří preferují chuť kávy bez kyselosti, ale zároveň nechtějí jen hořkou kávu - tato směs nabídne skvělý chuťový zážitek hořké čokolády s nasládlými tóny. Tuto směs doporučujeme také pro její skvělé vlastnosti při vaření espressa. To musíte zažít na vlastní chuťové pohárky!

  • ARABICA 70 %: vynikající arabika z Brazílie, suché zpracování, RL45
  • ROBUSTA 30 %: skvělá robusta z Indie, mokré zpracování, RL45

Základ této směsi je vynikající brazilská káva, která zajistí příjemnou plnou čokoládovou chuť s tóny pražených oříšků a velmi kvalitní promytá robusta dodá kávě tu pravou intenzitu a pevnou cremu. Tato skvělá kombinace pohladí smysly jemně nasládlou chutí. Dokonalý zážitek.

Káva je pražená zvlášť a namíchaná až po upražení. Zvolili jsme stupeň pražení 45, kdy je potlačena vyšší acidita a zároveň ještě příliš nevystupuje výrazná hořkost. Směs je tak ideálně vyladěná na pravé italské espresso s vyváženými hořko-sladkými tóny.

Doporučená příprava espressa (single espresso):

  • Vstup: 8 g mleté kávy
  • Výstup: 30 ml (25 g)
  • Čas: 25 vteřin
  • Teplota: 90 °C
  • Tlak: 9 barů
  • Chuťový profil: hořká čokoláda, oříšky, sladké tóny

Stupnice pražení Buna café

Značka
BUNA CAFÉ
Druh kávy
směs

Máte dotaz k tomuto produktu?

Oldřich Smítal

Zavolejte Oldřichovi Nebo zavolejte Oldřichovi +420 311 236 236

Nebo mu napište Napište

Střípky ze života bunacafe
Vlastní showroom a pražírna kávy.
Vyvíjíme vlastní elektroniku PID regulace.
Nabízíme vlastní záruční a mimozáruční servis.
Máme bohaté know-how a rádi se podělíme.